Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakt vindskydd

Svalnade slaggprodukter
från kärleken
själva grundämnet
finns där av lust
drivet
rakt genom mig
och jag kan inte fly
genom mitt medvetande
genom min kropp
sitter den sista sylen
och söndrar mitt hjärta
för varje flämtning
skissas blod
mot en vit vägg
jag andas
Modern konst




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-19 21:06



Bookmark and Share


  Anna Maris
Starkt.
2014-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
En känslofyll text...
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP