Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dagligen vara omgiven av intelligensreserven.

Idag har jag bestämt att jag ska bli en övermänniska,
jag skall sluta klaga över småsaker
och aldrig ta en kafferast på över en kvart.

Jag ska alltid ha en ren bil, aldrig hoppa över ett träningspass.
Laga matlådor som både är nyttiga och ser aptitliga ut,
alltid le som att det är en solig första semesterdag.

När jag inte orkar mer så ska jag alltid försöka lite till,
oavsett om det handlar om tio till knäböj eller att diska.

För när man är omgiven av intelligensreserven
så är det inte alltid sådär himla lätt.
Och ju tidigare man inser att man inte kan förändra idioter,
ju tidigare blir livet enklare.

Så från och med idag ska jag bli en övermänniska,
som har rätt att klaga på andra för att man alltid gör sitt bästa.

Eller kanske imorgon.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-20 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed