Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes spöke


det är märkligt, jag såg henne häromdagen
på en busshållsplats, jag hälsade inte
hade inte en tanke på att hälsa
hon hade blivit en främling
det fanns inte ett spår av den människa
som hemsökte mina tankar
i hennes ögon, hon hade flytt
in i mitt huvud, det verkade som om
minnet av henne lösgjort sig
från hennes faktiska person

och flickan på busshållsplatsen steg på bussen
jag glömde henne genast och återgick
till att förgäves försöka fäkta bort

hennes spöke




Fri vers av Coconut Shellfish
Läst 374 gånger
Publicerad 2006-03-28 20:55



Bookmark and Share


  PetraSally
jag kände igen denna text otäckt mycket - fast för min del gällde det en väninna som ...ja, varit samma typ av spöke....texten handlar om en kärlek tror jag?
mycket bra!
Petra
2006-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Coconut Shellfish
Coconut Shellfish