Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svep!


Till minne av Cedric Patric


jag var ute och gick med barnvagnen när jag träffade en gammal bekant som jag inte sett på år och dag och han ba: \"har du gått och fått knådd!?\", och jag ba: \"ah\", och han ner med huvudet i barnvagnen och så ba: \"vicken jävla skitunge, va!\", och jag ba: \"fansägerudittas!?\", och han ba: \"kolla själv då!\", och jag ner med huvudet och ba: \"vafan, vagnen är ju full med bajs....\", och så upp med mobilen och ba: \"hej raring, spola inte!\", och så hem fort som satsiken och så hittade man då ungen skvalpandes nere i toaletten och han ba: \"fangöru, vill du ge mig men för livet och så vidare, jävla skitgubbe, fy bubblan!\", och jag ba: \"faaan, håll käften då, tryck in en napp eller nått, jävla blöjoffer, du är ju bara sååå jääävla jobbig va!\", och så spolade jag, och nu känns det ganska jobbigt alltså, man kanske borde ha gjort annorlunda, tänker man ju så här i efterhand va...




Fri vers av Coconut Shellfish
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-05 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coconut Shellfish
Coconut Shellfish