Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hur ett par fönster


man tröttnade på att genomskåda
de gamla vanliga lögnerna

man godtog dem
i väntan på trovärdiga gudar
och ögon som inte var
enkelriktade, men

ett stort grattis
till dina fönster
som äntligen lärt sig
att se ut
genom dig -

dina ögonlock
fladdrar förföriskt
i vinden från
din skallkrypta
skulle jag låta hälsa
från dina fönster
som genomskådat
de gamla vanliga lögnerna
slagit igen och
dragit ner persiennerna
för allsköns vindar

som drar kallt




Fri vers av Coconut Shellfish
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-08-31 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coconut Shellfish
Coconut Shellfish