Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New Orleans ligger inte i mitt kvarter


fan
allt är rätt schyst just nu
tänker jag
när jag går över klaffbron
med vinden i ryggen
solen i pannan
och en pråm som sakta
pruttar genom kanalen
på väg mot slussen
långt där nere

man måste komma ihåg
att tänka så ibland
att allt är rätt schyst
ja, när det är det
alltså





Fri vers av Coconut Shellfish
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-09-18 18:26



Bookmark and Share


  calle
Ah ok, då förstår jag :)
men som sagt hur ord ska vara är en smaksak också...
2005-09-18

  Coconut Shellfish
Skrev puttrar först, men det lät så trist, så jag ändrade till pruttar, för det låter ju faktiskt lite så. Tycker jag.
2005-09-18

  calle
Din dikt fick mig att tänka på Någon Bob Dylan låt, tills jag kom till pråmen som pruttade. Jag tycker inte att ordet passar in. kanske ska vara det ordet enligt dig... eller så mednade du ordet puttrade. :)

Fin dikt i övrigt.
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Coconut Shellfish
Coconut Shellfish