Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inachis io


påfågelögat
du nålade fast
på min näthinna
sitter kvar

men det har slutat

fladdra




Fri vers av Coconut Shellfish
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-09-22 18:15



Bookmark and Share


  marianela
Så talande! Snyggt!
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Coconut Shellfish
Coconut Shellfish