Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLÅTPASTEJ (Närmast jag skjuter ditt harheh!)



HERR OCH FRU FRÅN OCH MED NU!

räv och joxe, inte talg
lyktbord och maskin, inte gräv
men kanske ling
skitpinne och galen, inte panna
horboll och nystan, inte garn
men kanske fingrar

HERZ OF FRUIT FRAN O MEID NOW!

senapspil och arber, inte [a]rab
gratängfrukt och maskin, inte borr
men kanske torn?
pattgalax och troll, inte sten
bäverfrigolit och rat, inte apa
utan kanske bara;

HERK NI FRETT FLYN ÅH MUHDUHU!





Fri vers av Coconut Shellfish
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-06-30 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coconut Shellfish
Coconut Shellfish