Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är i tystnaden

det är i tystnaden

tomheten finner sin plats

 

det finns solrum

mellan dessa stunder

 

den som vrider pågåendet

finner det på nytt

 

när natten kom

berördes nya språk




Fri vers av andrasidan
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-20 17:05



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Underbart vacker poesi
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan