Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag undrar om jag någonsin kommer våga älska på samma sätt igen, lika intensivt så att allt bra känns sådär otroligt jävla underbart, då man inte hittar ord för vad man känner och kärleksförklaringarna kommer lika ofta som andetagen.


Man börjar bygga väggar, som sedan blir murar.

Kommer nog aldrig att glömma den gången då du varit ute och festat, du somnade alldeles tätt intill mig med mina armar runt dig. Den stunden var jag så otroligt lycklig att jag var tvungen att smyga mig ut ur lägenheten, för då insåg jag att jag var kär.

Eller när du brottade ner mig i hallen och kysste mig när jag försökte gå, för du ville ha mig kvar även om det bara var för att sova bredvid mig. Alla nätterna vi sov tätt ihop i din soffa, framför något dåligt tv-program utan att ens ha sex.

Söndagskvällen då jag hade bestämt mig att jag skulle satsa, att jag skulle våga vara din även om du inte lovat att vara min ännu.

Frustrationen efter dagar blivit veckor och veckor blivit månader, hur jag kysste någon annan bara för att få se din reaktion. Hur du inte ens kunde vara arg, hur du var ledsen och besviken. Då du sa att du var min och att jag borde förstått att vi redan var ett vi, att säga det högt hade inte känts nödvändigt.

När vi äntligen blev vi, all frustration släppte och jag var sådär sinnessjukt lycklig att jag inte visste hur någon ens kan tillåtas att vara sådär förbannat lycklig.

Och sen när du drog dig iväg och lämnade mig ensam kvar. Hur jag behövde handpumpa mina lungor för att syresätta kroppen så pass så att den överlevde. Då jag tappade en jäkla massa kilon och dom enbart måste ha bestått av lycka.

Vägen tillbaka har varit tuff och full av motgångar, men jag är här nu och jag mår bra. Men jag kommer aldrig våga älska som jag gjorde då.




Fri vers av Inteheltmed
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-20 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inteheltmed