Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

352. Vi är hans barn




Vi lever i skydd av mörkret
för att slippa se Gud
Men i ett samtal i natten
föds en morgon
med en ton
från en annan verklighet
Silverdagg, purpurglans

Gud andas Helig Ande över oss
Vi närmar oss det heliga
Han har kallat oss vid namn
Vi börjar förnimma
de stora vidderna
Vi lever för Gud
Vi är hans barn
Silverdagg, purpurglans




Fri vers av Maria T
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-22 15:10



Bookmark and Share


    maija tuori

Härligt läsning på kvällen ...tack Dina fina ord .

2014-07-13

    ej medlem längre
Trygga varma ord.
2014-07-03

  anits VIP
Mycket fina tankar.
2014-06-23

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...
2014-06-22

  Bibbi VIP
Ja viktigt att odla tystnaden ty i den talar Gud.
2014-06-22

  Michaela Dutius
Stilla, mjuk och förtröstansfull böljar texten....

2014-06-22

  walborg
Andliga samtal - och det blir silverdagg och pururglans - så vackert
2014-06-22

    ej medlem längre
Ja, steg för steg nalkas vi det heliga, å det förgyller...
2014-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Om vi lever i ljuset har vi gemenskap med Honom.
Jesus är Världens Ljus. Han blev Guds Lamm som kom för att ta bort världens synd (Joh 1:29).
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T