Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idrott på olika vis...

En ung vacker grabb ifrån Kiel
sa jogga är inte alls hans stil
but works out in bed
och Lisa helt oklädd
det ger ork som han sprungit en mil




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2014-06-22 16:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) JA just det!
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt