Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nån sorts poesi kanske


Kärlekens ABC

Ett verklighetens under
Du står som enkelhetens ABC
Du läser min tanke och kysser mig
passionerat och vältaligt
och du visar det simpla ansiktet
Jag tycker om det




Fri vers av Ranki
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-03-28 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki