Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Modernism eller bara kärlek? Jag älskar livet!


Att äga eller att älska - en hyllning till liv o basketproffs

Den bästa tiden är nu
I regn o slask o dimmig vardag

Den bästa tiden är nu
Med stress o press o disk o lån

Den bästa tiden är nu
När vänner sviker o lönen är slut

Den bästa tiden är nu
för den är med dig




Fri vers av Ranki
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-03-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki