Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

l'eau est brune


i tron om att jag kunde

det var detta erbjudande
billigt enkelt koncist
detta omättade som två för en
som tre för två

kunde det ha blivit bättre
och någon knackar på
går besviket därifrån
det är stängt här idag

så de söta barnen fick gå hem
och de arga mammorna fick
följa med

en cykel senare
du är äntligen här

som om jag kunde
kunde köpa mig fri
i tron om

och gud och den helige anden
väter med sitt genomskinliga
kalsongskrubbaren maria
och alla dessa bruna ränder

det smutsiga och någon
som skall ta det om hand

det är väl förståeligt
och öppet för dramatik

jesus och hans aloe vera
det som skall rena
och fukta åter

i tron om och samtalet
ett gott råd varsågod
och dessa felsteg ty
jag var inte du och
du var inte

i tron om att jag kunde
att jag kunde köpa mig fri

kalsongränder
återvinningen
två för en tre för




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-23 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP