Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otrohet, otrohet.


Om man kunde lura någon med en fälla

Jag har hittat den borttappade knappen
den som du sydde i min frackjacka
jag har tappat bort frackjackan
och nu har jag bara byxan kvar

Jag undrar vad du gjorde den kvällen
när fracken blev delad i två
som en atom kanske

Jag undrar vad du gjorde den dagen
när jag kom hem tidigt från jobbet
jag såg kråkan flaxa ner från balkongen
och jag hatar henne för det.

ännu mer hatar jag dig
för att du sydde i knappen i min frackjacka
trodde du att jag är blind
trodde du att jag inte skulle fatta
jag fattar
även fast jag är färgblind

jag ska kasta den röda knappen som är grön
och hitta frackjackan. ge den till kråkan
fast först måste jag spreja den i silver
och lura in kråkan i fällan
sen ska du se på.




Fri vers av Ranki
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-03-28 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki