Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade son som har en inte helt lätt tillvaro i sitt liv just nu ...


Känner din inte helt obefogade oro ...

... inför möjligheten
eller rättare sagt 
den eventuella risken för
att min närvaro i ditt liv
är i farozonen ...

Att du ej vågar lita på
att jag finns kvar 
tillräckligt länge
för att du ska
kunna känna att
du kan luta dig mot mig
helt och fullt ...

Men du behöver ej
oroa dig, min älskade vän!

Jag mår för var dag som går
lite bättre än vad jag gjorde igår ...
Prognosen för mig
är att jag kommer att finnas
många, många år till för dig ...

Tillräckligt länge
för att du ska hinna
såväl
tröttna på mig
som 
skapa dig ditt eget vuxenliv ...

Själv försöker jag
göra allt vad jag kan
för att kunna vara kvar
och få vara din far
tills jag fått se och lära känna
den familj med dina egna barn
som du kommer att skaffa dig
senare i ditt liv ...

- Tänker lite som så
att jag då på äldre dar
kommer att få ett synnerligen
trevligt tidsfördriv
med att förhoppningsvis
få vara ett välkommet
tillskott och stöd i ditt liv
och inte alltför mycket
av ett irritationsmoment
som ockuperar din tid ...

Älskar dig
mest i hela Universum
vilket du så innerligt väl 
redan inom hela dig vet ...

Och du, min älskade vän
är och förblir 
den finaste jag vet!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-06-24 05:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken fin vän du visar dig... Vänskapskärlekens fina bevis du ger, textförfattare! Vackert!
2016-04-21

  Connie
Kärleksfull skrivet till en älskad son! Mår barnen bra så mår man själv bra!
2014-06-24

    ej medlem längre
Så kärleksfullt och fint som sonen måste bli överlycklig att läsa.
2014-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
En känslofull text...mycket fint...
2014-06-24

  Rozsi.kovacs

Vacker kärlek till din son som
med säkerhet går rakt in i hans
hjärta
2014-06-24

  WyS VIP
Pappa ord! Så vackra fr hjärtat!
2014-06-24

  Anna Nyman
Fina ord till de vi älskar mest på jorden!
2014-06-24

  Sanna i badet VIP
Fina ord till sonen
2014-06-24

  Ingrid Trolle
En underbar och
fin kärleksförklaring
till en son, så vackert
diktad.
2014-06-24

  Palett
Mycket fin kärleksfull text som går rakt in i mitt hjärta !
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP