Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur går det till...

Under ett föräldramöte i Marseille
hände verkligen där detta märkliga mig
att barnen fick ej plats
då föräldrarna tog sats
och bara om och om igen förökade sig...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-24 09:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
B ra förmedlat!
2014-06-24

  louisegirl
Så bra skrivet Ewa!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt