Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så´n e´ ja´...

-Står du här igen och leker med orden
är du inte snart som andra vuxen vorden...
-Ja helt sant och visst
men du först som då sist...
Roar jag mig med, det jag gillar här på jorden...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-24 10:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mer roning till folket:)
2014-06-25

    Dan Myrbeck
Bra!
2014-06-24

  Lars Hedlin
JApp det är skoj att leka med ord!
2014-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra.
Sista raden är underbar!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt