Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Du fattas mig! Den dig som för mig är ämnad då du skapar all den energi, kraft och inspiration jag så innerligt väl behöver just nu ...


Önskar blott få någon form av ...

... någonting som 
skulle kunna vara
åtminstone ett närmevärde
till sann rättvisa ...

Söker affirmation
även för denna 
icke alltför ödmjuka önskan
i detta vi benämner livet ...

Men svaret är absolut
och rätt självklart givet ...

- Sanning och Rättvisa
är vad du begär ...

- Sådana väsentligheter
blir i sedvanlig ordning
föremål för förhandling här ...




Övriga genrer (Satir) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-24 10:51



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Kanske även du kan lacka ur-bli smått förbannad?

Grattis om så är fallet;)

Texten är ju givetvis -skum-läsvärd och välskriven!

Tycker jag
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP