Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems sanning

Är tillbaka i drömmen där min tandborste delar mugg med din
Glömmer bort sanningen medan illusionen fumlar sig fram
Någon stirrar på mig i spegeln
Vakna
Vakna ur din dröm.

Är tillbaka i drömmen där min kudde ligger fluffad intill din
Gömmer mig för sanningen
För den skrämmer mina drömmar
Vill inte vakna
Vakna ur min dröm.

Är tillbaka i drömmen där dina händer äger min kropp
Väck mig inte för drömmen är så ljuv
Den griper mig fast, håller mig fånge
Åh låt mig inte vakna
Vill inte vakna
Vakna
Vakna ur min dröm

Så jag fortsätter drömma
Om en fumlande illusion




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-24 19:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
din sanning
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah