Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag räknar kallt

Fett är mitt allvar
tung den blick som fäller furor
med illvilja och smutsig tvål.
Jag räknar kallt med, att du tål
och tar dig ton med bröstet högt.

Fett är mitt allvar
och tung den andedräkt som minerade fältet
medan jag låg vaken i tältet.
Jag räknar får med kulsprutepistolen,
järnakustikfiolen.




Fri vers av Janjohan
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-25 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan