Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

truflun


de som hungrar
de som har munnen lätt öppen
i avslappnat tillstånd

och jag äter flytande
och de går förbi
utan att säga hej

hur feg är inte människan
till synes fullt kapabel
men hör man på
han kan inte tala
för sig

som en egen störning
min mamma var dum
min pappa var tyst
det var inte bara talet
de missade att programmera

303:an bussen från landet
han med det röda håret
och skolmatsalens trötta
personal




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-26 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har saknat ditt alldeles egna poetiska uttryck.
2014-06-26

  cilax VIP
fint
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP