Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsröta

i bilen
som en puls
de brusande, osökta,
husens förfall vid havet

når hamnen i rätt ögonblick
och de döda band
som musiken bröt ned

tysta fordon med mansnamn
skrivna i rost
upplösta

eter ur stereon
vågor, ångor, ånger

pressade händer;
mot himlen




som en hund i regnet
i nattens rävsax -
omskakande




Fri vers av Shush
Läst 257 gånger
Publicerad 2014-06-27 09:36



Bookmark and Share


    samole
En väldigt exakt dikt!
Byggt med en mängd bilder man förstår i hjärtat.
2016-08-30

  peppermint
Tre sista raderna gillar't skarpt
2014-07-08

  cilax VIP
gillar mörkret, tyngden
2014-07-01

  Peter Stjerngrim VIP
Ytterligare en applåd!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Shush