Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trummade mina fingrar mot bordet.

Jag trummade mina fingrar mot bordet
virveltrumman och den höga hatten
genom natten
tårar och trummor, i ren panik
kallade jag det för musik





Fri vers (Fri form) av Äganderätt
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-27 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Äganderätt