Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vaknade...


Någon har bott i mitt hår inatt!
Det bär en annan doft än min

Jag svär på att jag somnade påklädd.
Men vaknar med en röd blossande kind

Ligger alldeles naken med spår efter tusen beröringar på min kropp

Underbart att vakna av
att någon har smekt mig till känslan av hopp




Fri vers av Frostflinga
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-28 06:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan förmedlat innerligt .....
2014-06-29

    ej medlem längre
Mmm, vilken livsbejakande sensualism du förmedlar!!!
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga