Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Abstinens ... jag och mina principer kring dig som är ämnad för mig är just nu inte riktigt helt överens ... Affirmationsprocesserna haltar och du känns mer nödvändig i mitt liv än någonsin förut ...


Du inspirerar mig ...

... till att vilja få
vakna nära tätt intill dig ...

... och känna 
hur mycket du vill
älska med mig
så där som du vet
lockar fram 
det allra bästa 
hos mig ...

... som får mig
att göra allt det där
som får dig
att komma
gång på gång på gång
innan jag kommer
tillsammans med dig ...

F-n vad du just nu fattas mig ...

- Önskar jag fick vakna med dig
ty det är så mycket jag vill
få göra för att du ska njuta
mer än någonsin tillsammans med mig ...


 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-28 07:17



Bookmark and Share


  WyS VIP
Härligt att se Dig släppa loss!
2014-06-28

  Connie
Starkt text om längtan, passion och saknaden efter villkorslös kärlek.
2014-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om saknad!
2014-06-28

  Anna Nyman
En sådan stark längtan efter en person du inte kan ha intill dig.
Jag önskar dig att hon ska komma till dig
kram
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP