Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sauce détresse


han som för över aktier
som om det vore en
kärleksförklaring
en förklaring av
kärlek en

varm hand att
vila ansiktet i

hans sida gapar tom
som hungern är
omättlig som

oändligheten av
ingenting finns
hemma makaroner
skruvar extra glödlampor


något att vara tyst om
och han i platsen bredvid
han som väntade
som var lik dig
sedan hon




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-01 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP