Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar..


Jag vill bara supa och dö

När jag tänker

så ser jag bara elände

Är vi olyckliga för att vi ser..




Bunden vers av Federico Romano
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-28 21:58



Bookmark and Share


  bumerang
Vi är bara mänskliga.
Och vi bär alla sidorna inom.
Men vi har gåvan att välja.
Tankar.
2014-07-02

  SatansSon VIP
kulatt du målar igen,
2014-07-01

    Dan Myrbeck
Ja, delvis tror ja!

Bra!
2014-06-30

  Angel of love
Nej det är vi inte, bara att bygga sig starkare.
Kramar till dig vännen.
2014-06-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....bättre åka ner te Thailand å knulla ihjäl sä.
2014-06-29

  Lars Hedlin
Styrkan att kunna se det är bra för hur ska vi annars lyckas se vad som är fint och vackert?
2014-06-29

  Lehva VIP
Tänkvärd text.
Du som kan se det svåra kan också njuta av det sköna.
Det är en gåva. Och kräver mod. Att våga se.

2014-06-28

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas att du ska upptäcka att det ändå finns mycket bra och vackert här i världen som är värt att leva för... dock en tänkvärd text...
2014-06-28

    ej medlem längre
Vad öppet och skönt mänskligt! Det är nu du tar tag i den misantropiska/hatande kreativa helvetesådern och skriver ur dig :)
2014-06-28

    ej medlem längre
Olyckan kanske kommer ur det vi ser. Prova möblera om lite.
2014-06-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hörru ! Bellman,ryck upp dä ! grava ä lika djup nykter som full.
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano