Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri Vers!


AVDÖPT SAMHÄLLE

AVDÖPT SAMHÄLLE
Så länge Psykiatrin Tiger om Rätten att få Avdöpa Tvångsdöpta Judar och Samer som blivit Psykiskt Sjuka av Dopet missar Psykiatrin halva orsaken till All Psykisk ohälsa bland Döpta! Avdop Botar bara Sjuka Dop! Inte Sjukdomar överlag! Det hjälper Medicin till med! Här måste Staten, Kyrkan och Psykiatrin ta ett gemensamt grepp om Alla Sjuka Dop som kostar samhället Milliarder och åter Milliarder! Pengar som skulle kunna användas vettigare! Ex. på Sjuka Dop är när Döpta dyrkar Dopets Renhet som förutsätter sin egen Smuts i form av Otukt och Sodomi och därmed drar med sig Sjuklig Skuld och Skam Psykiatrin får ta hand om! Avdop går till så att Staten och Psykiatrin ålägger Kyrkan att ta bort Korsets Tecken ifrån Panna, Mun och Hjärtat bara genom att Prästen säger det i en Kyrklig Ceremoni med skriftligt Avdop-Bevis som säger att Dopuppgift på personen i fråga inte längre finns i Kyrkans Dataregister!




Fri vers av AVDÖPARNA
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-06-29 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA