Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI FÖR AVDÖPAR-PRÄSTER


BLI AVDÖPAR-PRÄST

Avdöparen vill Tacka för Alla Döptas Förböner som gjort det lättare för Avdöparen att med Trolldom Avdöpa Döpta! Att med Trolldom Avdöpa Döpta tar bort Korsets Tecken ifrån Panna, Mun och Hjärtat på Namngivna Döpta bara genom att säga det och avsluta med "Gud är Ropet" Amen! Efter att Katolska Kyrkoherden Andreas Bergman blivit Avdöpt med Trolldom beklagar han sig över att vara Avdöpt och svarar på varför han Tror att Avdop med Trolldom fungerar med att "Man kan ju aldrig veta"! Avdöparen har tagit sig Makten att med Trolldom Lösa och Binda Döpta till Liv och Död, vilket fungerar till 100% och rekomenderas till Alla som är för Demokratiska Rätten att få Avdöpa Döpta som blivit Sjuka av Dopet!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-28 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA