Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI SOM RENAR DOPET


AVDÖPAREN RENAR DOPET

Metod som Renar Dopet får själv bestämma över sitt Avdop respektive Dop och komma ur att tillståndet Dop och tillståndet Avdop tar ut varandra i en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det exploderar utåt utan en Gud i vilket ett INTET blir till i vilket en Gud blir till! Alla Präster och Pastorer uppmanas att Rena sina Dop efter att Ärkebiskopen K-G Hammar visar KUKEN i Uppsala Domkyrka 1998 under sin Homo-Utställning som om det är den mest naturliga sak i Världen!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 269 gånger
Publicerad 2014-11-16 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA