Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI FÖR JESUS


DÄRFÖR AVDÖPER AVDÖPAREN

Att Döpta Släkten Danell dyrkar Dopets Renhet som förutsätter deras egen Smuts i form av Otukt och Sodomi har skadat Avdöparen så till den milda grad under uppväxten att Avdöparen såg sig nödgad att låta Avdöpa sig Kyrkligt och Borgerligt för att slippa bli beblandad med Släkten Danell Otukt och Sodomi! Det Avdöparen blev präglad av under sin uppväxt sitter Avdöparen fast i! I stort sett Alla Präster och Borgerliga Förrättare vägrade Avdöpa Kyrkligt och Borgerligt tills Avdöparen hittade Präster och Borgerliga Förrättare som förrättade både Kyrkligt och Borgerligt Avdop! Eftersom Jesus INTE är Kristen och vars Gud älskar Världen (Inte Kyrkan) att Gud utger sin Son som INTE Döper sig i Kyrkan eftersom Kyrkan INTE existerar under Jesus Livstid! Kyrkans påhittade Okulta Besvärjelse Kyrkan kallar Dop är Sjukdom Avdop Botar! Jesus säger att Ni som Ärar varandra i Mitt Namn har INTE förstått att söka den Kunskap som bara Ärar den enda Guden!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 262 gånger
Publicerad 2014-11-25 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA