Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI FÖR AVDÖPTA


DÖPTA SKADAR AVDÖPAREN

Döpta får Avdöparen att må dåligt därför att Döpta vägrar Bota Sjuka Dop med Avdop!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-28 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA