Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI FÖR SVENSKA STATEN


AVDÖPAREN STÄMMER SVENSKA STATEN

Avskaffa Kyrkan därför att Gud älskar Världen (Inte Kyrkan) att Gud utger sin Son som inte kallar sig Kristen! Dopet påstås utgjuta Heliga Ande som grund för medlemskap i Kyrkan, vilket är ett påhitt eftersom Kristus Kropp är Världen inte Kyrkan! Ty så älskar Gud Världen (Inte Kyrkan) att Gud utger sin Son som säger att Jag är Vägen, Sanningen och Livet och ingen kommer till Fadern utom genom mig! Vi skall alltså till Fadern den enda Guden och Jesus fortsätter därför med att säga! Jag vill inte bli ärad av någon människa och Ni som ärar varandra i mitt namn har inte förstått att söka den kunskap som bara ärar den enda Guden! Svenska Statens egen Kyrka (Svenska Statskyrkan) har Tvångsdöpt oräkneliga Spädbarn som blivit Sjuka av Dopet utan Rätt till Avdop och måste tvingas ta ansvaret genom att lägga 50 milliarder i en Fond ur vilken Tvångsdöpta som blivit Sjuka av Dopet kan söka ekonomisk kompensation!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 204 gånger
Publicerad 2014-11-29 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA