Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI FÖR DÖPT JUDENDOM


AVDÖPAREN RENAR DÖPT JUDENDOM

Eftersom Sionismens Grundare Theodor Herzel var Döpt Jude och Dopets Dårskap och Demens kombinerat med Judendomens Höga IQ är förödande för Mänskligheten måste Sionisterna Rena sina Dop med ett Avdop i att tillståndet Dop och tillståndet Avdop tar ut varandra i en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det exploderar utåt utan en Gud i vilket ett INTET blir till i vilket en Gud blir till!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-19 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA