Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
POESI I LIMBO


SJÄLENS JÄMNVIKT I LIMBO

Gud är Ropet utgör Själens jämnvikt där det Onda och Goda tar ut varandra i en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det exploderar utåt i att vara Odöpt eller Avdöpt för att på Nytt bli en sådan stark dragningskraft inåt sig själv att det på Nytt exploderar utåt i Universella Pulsen Gud är Ropet utgör utan Döptas dyrkan av Dopets Renhet som förutsätter sin egen Smuts i form av Otukt och Sodomi!




Fri vers (Fri form) av AVDÖPARNA
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-11-15 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA