Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

353. Med på festen




Vem är jag
att Gud tänker på mig
Att jag får vara med på festen
Ett är nödvändigt
att komma tomhänt
som ett nyfiket barn
förundrad, glad
Att vara ett med Kristus
och ett med varandra

Just där det bränner till
där kan ljus brista ut
I ljuset slocknar alla ursäkter
och ljusa juniskyar lyser
Alla dok faller
och alla slöjor lyfter
Jag får vara med på festen




Fri vers av Maria T
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-29 17:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skriver du.
2014-07-03

  anits VIP
Vackra rader! Så fint att få vara med på festen!
2014-06-30

  Michaela Dutius
ja, tänk att vi får vara med på festen - så stort!
Vacker dikt!
2014-06-30

  Bibbi VIP
Gillar det här.
2014-06-30

  walborg
Tack Maria för beskrivningen av denna fantastiska upplevelse av helhet och närvaro
2014-06-29

    ej medlem längre
Så fint.....Glad att få vara med på festen!
2014-06-29

    ej medlem längre
Va fint, jag hoppas också på Jesu inbjudan....
2014-06-29

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2014-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Den som är klädd i bröllopskläder, det fina vita linnet som är de heligas rättfärdighet, är med på bröllopsfesten.
Det är de som låtit två sig rena i Lammets blod.
2014-06-29

  aol
Så fint skaldat
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T