Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på ingenting

Ibland önskar jag att jag kunde ringa dig.
Att jag hade ditt nummer.
Vi skulle kunna vara tysta
bara lyssna på ingenting.
Inte ens på varandra.
Bara vara nära
och finnas för varann.
Precis som innan.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-29 19:33



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
denna gillar jag mkt!
2014-10-14

  Blowingbubbles
Fint. Ibland säger tystnaden allt.
2014-06-29
  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm