Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tragisk melodi



Varför har jag så lätt för att hata just dig
Du har en alldeles för stor inverkan på mig

Inverkan och påverkan inifrån och ut

jag vill skrika hysteriskt rakt ut

Du får mig att hata dig så kraftfullt hårt
varför gör vi det så svårt

I denna stund vill jag aldrig mer be om förlåt
I denna stund håller jag emot frustrationen
ilska
hat och gråt

Jag gråter men känner ingen sorg
jag gråter för att du gör intrång gång på gång på gång

Vi är en sönderspelad låt
en tragisk melodi
ständigt på repeat
det är nu vi

Du är han som inte delar din åsikt tal
utan kommer med orden skrivna på ark
så fegt så lamt
jag trodde du var stark

Du är så len när du har något du kan att vinna
då är jag en gudinna

Jag är trött på vem som försakar
vem som vinner
vem som får
det sliter att bråka
år efter år

Våra tungor är vassa
Dom skär
det gör ont att bemöta varann såhär

Det sista jag har att säga är bara hej då

det får räcka så...
















Fri vers av Frostflinga
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-02 13:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt som bara den!
2014-07-03

  Hans Christian
Mycket välskriven - känslorna kryper in under skinnet på mig. Bravo!
2014-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat.
Starka känslor!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga