Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Hon tappade det
när känslorna rann mellan
fingrarna
och självkontrollen
försvann.

Hennes hjärta har ständig
växtvärk.

När luften runt henne förvandlats
till en tonlös atmosfär
av vardaglig harmoni.

Så rider hon ut varje
storm
med en rotad
känsla av
lycka.




Fri vers (Fri form) av eberish
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-30 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eberish
eberish