Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland händer oförutsedda saker i våra liv.


Det gör ont.....

Det här gjorde ont det!
En käftsmäll av livet som känns i själen.
Plötsligt får jag en bild i huvudet.
Ett nystan med snören som ligger ute i boden.

Tror att, hittar jag bara början, så går det att reda ut.
Vilket inte är ovanligt när det gäller mig som person.

Ändå kan jag inte se det positiva, ännu.
Vill resa mig igen och kunna le mot solen.




Bunden vers av Ezmeralda VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-01 12:42



Bookmark and Share


  thyra
Småningom randas dagen :) Fin fundering i text!

2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP