Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historia över Prästen och Poeten Avdöparen


GATUPREDIKANT AVDÖPAREN

GATUPREDIKANT AVDÖPAREN
Avdöparen kom till Uppsala för att bli Präst som upphäver Tvångsdop Barn blivit Sjuka av när Biskop Stig Hellsten påstod att Kyrkan kan bara ha Präster som Döper INTE upphäver Tvångsdop Barnen blivit Sjuka av! Prästkallet fick vänta tills Rabbinen i Stockholm bjöd in Avdöparen att Plugga i Synagogans regi där Avdöparen Pluggade i 5 och ett halvt år mellan 1994-1999! När Avdöparen frågade Rabbinen om han Nu kunnde gå ut som Predikant svarade Rabbinen! -Gör det när ditt samvete tillåter dig att göra det-! Två år tog det innan samvetet tillät Avdöparen att gå ut som Predikant och har sedan dess varit verksam som Gatupredikant på Uppsala Gå-Gata!




Fri vers av AVDÖPARNA
Läst 431 gånger
Publicerad 2014-07-01 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AVDÖPARNA