Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre fly än illa fäkta...

Du är för bjuden
sas det till mig
glatt jag tågade in
tänka sig...

Att just jag
var bjuden in
dit på en visit!

En hand i grepp
på ryggen då kom
jag vände mig helt om...

En röst högt skrek:
-Hörde inte jag vad de sa?
Jag var inte alls INBJUDEN
jag var FÖRBJUDEN...

Öga mot öga
emot en av de höga
var det bara att falla till föga...

Och vända om på klacken direkt
handen på ryggen hade en så´n effekt
för hade den nacken nått
då hade det blivit
som att hamna
på schavott...










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-01 19:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA många springer vissta stannar men vad är igentligen bäst!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt