Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gillar inte att bli fotad men här har fotografen hittat" nuet "! Kul bild!


Dansa mer

Dans

Singellivets energidepå...

Kontakt och närhet utan krav...

Rythm och rörelse för kropp och själ

Glädje tillsammans!




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-01 23:23



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken härlig text:-).
Jag älskar att dansa.
2014-07-02

  Connie
Härlig ögonblicksbild!
2014-07-02

  Lars Hedlin
:) Härligt ...Fångat i stunden ;)
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP