Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bly

trycket i luften
trycket i bröstet
drömmarna har lagt sig
som ett tunnt jämnt lager av damm
håglöst utspritt
på golvet
under taket
och de olevda timmarna stelnar till bly under mina fötter




Fri vers (Fri form) av ae
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-02 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ae