Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Hundra Procent!







Oövervinnerlig !
Ge Ett Hundra Procent

Håll inte tillbaka!
Glöm allt dåligt som hänt

Se framtid!
Ge Ett Hundra Procent




Det är din tur nu!
Till Ett Hundra Procent




Fri vers av Frostflinga
Läst 396 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-07-02 12:14



Bookmark and Share


    nånja
sköna färgtoner som förstärker varandra
2014-10-08

    ej medlem längre
Underbar! Hoppfull!!! Lev efter den devisen!!
2014-07-02

  Hans Christian
Tack den uppmaningen. Den tåls att upprepas många gånger.
2014-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text.
Den som ger den får!
2014-07-02

  Lars Hedlin
Like it a lot!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Frostflinga
Frostflinga