Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smakens väg

 

mannen smakar karamell

det kunde härdas ut

om inte hennes reflexer sa ifrån

deras bottnade uttryck

 

läget är gynnsamt för mig

att komma till undsättning

helt utan biavsikter

andra än kel




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 264 gånger
Publicerad 2014-07-02 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch