Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Indirekt dedikerad till och ämnad att provocera de få dig som tycker att det jag publicerar här saknar relevans och borde leda till att jag själv härifrån exkluderar mig ...


Vem intresserar sig egentligen för ...

... huruvida 
du fattas mig eller ej?

Förutom möjligen då
jag själv
som är den mig
vilken är så innerligt
perfekt ämnad för just dig?

... och de förledda själar
som älskar, bryr sig om,
tycker om
och kanske just därför
behöver en mig
så som jag skulle kunna vara
tillsammans med dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-02 16:43



Bookmark and Share


    Om
fint
2014-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Skriv, bara skriv! Finns alltid människor som har synpunkter, de borde behålla!
2014-07-02

  Jeflea Norma, Diana. VIP
- Att exkludera sig själv om man är illiterater...
- men du har tack och lov har en litterär kapacitet ut av den vanliga.
Den här kalas djävulsk avundsjuka.
Redaktion vill främja prosa och poesi i alla fall så sade till mig.
Trevlig sommar/ Kram/Diana.

2014-07-02

  Ingrid Trolle
Vilken underbar text!
Naturligtvis intresserar
du oss alla, som är glada
att få läsa allt vad skriver.
2014-07-02

  Connie
Fortsätt skriva! Stå på dig annars gör någon annan det!
2014-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP