Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läste helt rätt!

Tidningsbud tar av sin skrud
slänger sig i sjön sa, gode Gud
vilket gott dopp...
Då hörs, ej för din kropp...
Han sa, men det stod ju: BAD FÖR BUD!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-03 10:18



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härlig ordlekighet!!
2014-07-03

  Lars Hedlin
bra skapat
2014-07-03

  Angel of love
Haha älskade särskrivningar.
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt